TV-Ohjelmat

TV-Ohjelmat

26.09.2016 06:34:22

Päivän ohjelmatietoja ei ole saatavilla

TV-OHJELMAT :

Tänään ohjelmistossa

Elokuva: Nälkäpeli (12) - Nelonen
Nelonen Suursuosion saaneen Nälkäpeli-elokuvasarjan ensimmäisessä osassa nuori Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) joutuu keskellä karmivaa tosi-tv-kilpailua, jossa nuoret laitetaan kilpailemaan toisiaan vastaan siihen asti, kunnes vain yksi on hengissä. Elokuva perustuu Suzanne Collinsin samannimiseen kirjaan. Pääosissa: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson ja Lenny Kravitz. Ohjaus: Gary Ross. (136)

+

Stephen Fry ja öljyturman tuhot - Nelonen Maailma
Nelonen Maailma Stephen Fry ja öljyturman tuhot. Deepwater Horizon -öljynporauslautta räjähti vuonna 2010, ja Meksikonlahteen valui arviolta viisi miljoonaa barrelia raakaöljyä. Stephen Fry vierailee Louisianassa neljä kuukautta katastrofin jälkeen selvittelemässä, miten öljyvuoto on vaikuttanut paikallisiin ihmisiin, eläimiin ja alueen luontoon. Dokumentti. (49)

+

Samuli ja varjohirviöt (S) - Nelonen Nappula
Nelonen Nappula Kausi 1. Jakso 4/52. Millaisen hirviön Samuli tänään kohtaakaan? Onko se... Matti Yökkönen? Espanjalainen animaatiosarja. (5)

+

Maisan ja Nikon luksusmatkat - FOX
FOX Jakso 3/10. Maisa ja Niko valloittavat Puerto Ricon ja Moganin alueen kahviplantaaseineen ja suomalaisyllätyksineen. Maisalle väläytellään toivottua sukellusretkeä, mutta tuottajan suosio olisi säilytettävä...

+

Toisenlaiset äidit - Liv
Liv Kausi 3. Jakso 3/12. Ranskalais­suomalainen vanhemmuus. Lapsettomuuden kokeneet Riikka ja Alain odottavat toista lastaan. Alainille ajatus vanhemmuudesta on ollut aina luonteva, mutta työorientoitunut Riikka on löytänyt potentiaalisen äidin itsestään vasta Alainin myötä. Riikan toiveissa on lyhyt äitiysloma ranskalaiseen tapaan. Kotimainen realitysarja. (41)

+

Jutta ja 10 suurta unelmaa - Liv
Liv Kausi 1. Jakso 3/10. Unelmana bikinifitness-kisat!. Turkulaiset Kaksoset Mea ja Beda tekevät kaiken yhdessä. He opiskelevat sairaanhoitajiksi ja kummallakin on myös taaperoikäiset lapset. Kaksoset käyvät yhdessä salilla jo nyt neljä kertaa viikossa ja haaveissa on kilpailu bikinifitnesissä. Nyt on team kaksosten vuoro! Kotimainen lifestyleohjelma. (42)

+

KANAVAT :

Mukana olevat kanavat

Pohjalainen.fi :

Uusimmat uutiset