TV-Ohjelmat

TV-Ohjelmat

EmediateAd

21.08.2014 13:09:27

EmediateAd

TV-OHJELMAT :

Tänään ohjelmistossa

Toimintatorstai: Street Kings (16) - Nelonen
Nelonen (Street Kings/USA 2008). Keanu Reeves on toimintatrillerin pääosassa oikeuden omiin käsiinsä ottanut poliisi Tom Ludlow, joka astuu kriittisen askeleen lain väärälle puolelle teurastaessaan neljä korealaista ja päätyy kapteeni Biggsin (Hugh House Laurie) sisäiseen tutkintaan. Tilanne muuttuu entistä haastavammaksi, kun Tomin entinen työpari (Terry Crews) saa surmansa väkivaltaisesti. Ohjaaja David Ayer muistetaan myös toimintamenestysten Training Day ja S.W.A.T. käsikirjoittajana. Elokuvaa on ollut kirjoittamassa myös dekkarilegenda James Ellroy (L.A. Confidential, Musta Dahlia). Pääosissa: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Terry Crews, Chris Evans, Martha Higareda. Ohjaus: David Ayer. (104)

+

The Island (16) - MTV3
MTV3 Toiminnantäyteisessä scifi-jännärissä eletään vuotta 2019. Jättimäisen kompleksin asukkaille on kerrottu, että koko maailma on saastunut ja vain salaperäinen Saari on säilynyt elinkelpoisena. Yksi asukkaista saa kuitenkin tietää, että hän ja toverit ovatkin elinluovuttajiksi valmistettuja klooneja ja että Saari on vain keksitty klooni-ihmisten surmaamista varten. Kun miehen ystävätärtä uhkaa matka Saareen, hän päättää paeta laitoksesta hinnalla millä hyvänsä. Ohjaaja: Michael Bay, USA 2005, 131. Pääosissa: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi, Michael Clarke Duncan.

+

Monte Rosso (16) - Yle TV2
Yle TV2 (Suomi 2008) Urbaani veijarikomedia nyky-Helsingistä. Kolmekymppinen Eki elää pidennettyä nuoruutta. Hänen kesäviikonloppunsa olisi täydellinen, jollei se lähtisi käsistä. O: Tuomas Milonoff, Jon Sundell. Mv.

+

Kuoleman juna (16) - Yle TV2
Yle TV2 (Von Ryans Express/USA 1966) Toisen maailmansotaan sijoittuva toimintaseikkailu sotavangeista, jotka yrittävät pakoa kaappaamalla heitä kuljettavan junan ja ajamalla se Sveitsiin. O: Mark Robson. N: Frank Sinatra. HD

+

Kolmas kivi auringosta (S) - TV5
TV5 Dick uskoo löytäneensä onnellisuuden luettuaan Maryn lempikirjan itsensä auttamisesta. Dick poistaa kaikki konfliktit elämästään, mukaan lukien Maryn. Sally yrittää auttaa Tommya pääsemään yliopiston veljeskuntaan, mutta tekee lopulta enemmän haittaa. (3rd Rock from the Sun, komedia, 6. kausi, USA, 2000)

+

Neljät häät Amerikassa - Liv
Liv Savuava cocktail. Kateryna pitää häänsä julkisella rannalla, mikä voi aiheuttaa erikoisia tilanteita. Jenny taas hyödyntää perheensä viinitilaa. Kira luottaa calypson voimaan, ja Winnie on tekniikan ihmelapsi. Mikä onkaan häämatkakohteena? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.

+

KANAVAT :

Mukana olevat kanavat